Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
ShenZhen CKD Precision Mechanical & Electrical Co., Ltd. 86-755-29532448 foreign-trade@ckdseiki.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!

Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!

January 12, 2024

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!  0

Από το τέλος μέχρι τη διάταξη,

Ορισμός του παρόντος βασικό το μέλλον

 

Ο στρατηγικός σχεδιασμός είναι η κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων

Το ετήσιο επιχειρηματικό σχέδιο είναι το κλειδί για την εφαρμογή της στρατηγικής!

 

Θέμα

Το θέμα της κατάρτισης επικεντρώθηκε στο "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο και αυτόνομη λειτουργία των επιχειρήσεων".Ο Wei από την BoShang School θα πραγματοποιήσει ένα μάθημα κατάρτισης με θέμα "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο" για τη μεσαία και ανώτερη διοίκησηΤο πρόγραμμα εκπαίδευσης επανεξέτασε συστηματικά την απόδοση της εταιρείας και την ολοκλήρωση βασικών εργασιών το 2023.Τα στελέχη της μεσαίας και ανώτερης διοίκησης μπορούν να διαλέξουν τις ιδέες για το επιχειρηματικό σχέδιο του 2024, να διαμορφώσει επιστημονικά τους στόχους επιδόσεων, τους προϋπολογισμούς λειτουργίας και την κατανομή πόρων για το 2024 και να τους εφαρμόσει στην καθημερινή λειτουργία και διαχείριση της επιχείρησης,Βοηθά την εταιρεία να επιτύχει τους στόχους απόδοσης του 2024, την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης του προϋπολογισμού και τη βελτίωση της ποιότητας και της κερδοφορίας των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!  1

Περιεχόμενο

01 Πώς να καθορίσετε τους στόχους του ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου

Πόσα και από ποιον

02 Προσαρμογή της δομής

πώς να προσαρμοστούν, πώς να αξιολογηθούν·

03 Σαφείς δράσεις

ειδικές δράσεις για τη διαχείριση μεσαίου και υψηλού επιπέδου, τις πωλήσεις, την Ε&Α, την παραγωγή και τον εφοδιασμό σε διάφορους τομείς, καθώς και τρόπους συντονισμού·

04 Κατανομή πόρων

πώς να ταιριάζουν οι πόροι με τις εργασίες, πώς να κατανέμονται λογικά οι πόροι, πώς να αξιολογούνται οι εισροές και οι εκροές των πόρων κλπ.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!  2

 

Στην τάξη, ο καθηγητής Wei παρέχει πρακτική ανάλυση και εξηγήσεις του ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου, βοηθώντας τους διευθυντές επιχειρήσεων να κατανοήσουν τη νοοτροπία, τα βήματα, τις μεθόδους,και δεξιότητες διαμόρφωσης ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου.

 

Στη διαδραστική συνεδρία, οι διευθυντές συμμετέχουν ενεργά, θέτουν ερωτήσεις και συζητούν θέματα εσωτερικής διαχείρισης και εξωτερικά προβλήματα ανάπτυξης, δημιουργώντας μια ζωντανή ατμόσφαιρα.Μέσα από αυτή την πορεία, οι διευθυντές έχουν κερδίσει πολλά, ειδικά πρακτικά εργαλεία και μεθόδους για την ανάπτυξη ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου,που μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση πολλών πρακτικών προβλημάτων και να συμβάλει σημαντικά στη διάταξη της εταιρείας για το 2024.

 

 

 

Οφέλη

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επιτυχημένη εκπαίδευση του CKD "Ετήσιο Επιχειρηματικό Σχέδιο 2024"!  3


1Η βελτίωση της ικανότητας σχεδιασμού: Ο σχεδιασμός = ικανότητα διαχείρισης.Μετατροπή της ανάπτυξης της εταιρείας από "ατυχή απόδοση" σε "αναπόφευκτα αποτελέσματα". "
2. Καλλιέργεια προνοητικής νοοτροπίας: Το ετήσιο σχέδιο είναι το σημείο εκκίνησης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, η αρχή της μεγιστοποίησης της συνολικής απόδοσης.
3. Κατασκευή μιας αποτελεσματικής ομάδας διαχείρισης: Το ετήσιο σχέδιο είναι η αρχή της καλλιέργειας επιχειρηματικών ταλέντων.Η διαδικασία της διαμόρφωσης του σχεδίου είναι η διαδικασία επιλογής και καλλιέργειας επιχειρηματικών ταλέντων.
4. Η επίτευξη συναίνεσης σχετικά με τους στόχους της εταιρείας: Μέσα από την διαδραστική διαδικασία της διαμόρφωσης του ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου, εφαρμόζεται η φιλοσοφία διαχείρισης της εταιρείας,επίτευξη ενιαίας κατανόησης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των τρέχοντων θεμάτων, ενιαίους στόχους και κατευθυντήριες γραμμές δράσης και διασφάλιση της συμμετοχής όλων στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.
5Η δημιουργία μιας κουλτούρας υψηλής απόδοσης: Το ετήσιο επιχειρηματικό σχέδιο είναι η καλύτερη ευκαιρία για τη συστηματική αντιμετώπιση των προβλημάτων της εταιρείας.Σκοπός του είναι να μεταφράσει την αόρατη βούληση της εταιρείας στις καθημερινές ενέργειες των εργαζομένων μέσω στρατηγικής, τακτικές και επιχειρησιακές δραστηριότητες.