Αρχική Σελίδα

Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. εξοπλισμού Regiant CNC Shandong, ΕΠΕ, που καθιερώνεται το 2010, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας ειδικευμένη στην Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις του εξοπλισμού λέιζερ συμπεριλαμβανομένης της τέμνουσας μηχανής λέιζερ ινών, του λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, της μηχανής συγκόλλησης λέιζερ, της καθαρίζοντας μηχανής λέιζερ ινών, της μηχανής λέιζερ του CO2 κ.λπ. Η επιχείρηση εντοπίζει στο βιομηχανικό πάρκο Yuanzhuang, πόλη Jinan, Shandong Κίνα, που καλύπτει έναν τομέα 20000 τετραγωνικών μέτρων που είναι τυποποιημένη βιομηχανία 4,0 βάση εξοπλισμού. Ο εξοπλισμός του χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά σε αυτοκίνητο, τη Οικοδομική Βιομηχανία, την επεξεργασία μετάλλων φύλλων, την αεροπορία και αεροδιαστημικός, τη διαφήμιση, τις τέχνες και τις τέχνες, τα όργανα ακρίβειας, τα κοσμήματα, κ.λπ. Η αποστολή μας είναι να καταστήσουμε τους κόπτες λέιζερ αποδοτικότερους, ακριβής και φιλικός προς το περιβάλλον!

 

Η επιχείρηση έχει μια ομάδα τοπ ταλέντων τεχνολογίας λέιζερ και μάρκετινγκ, καθιερωμένοι αποδοτικοί sevicing πελάτες συστημάτων presale&post-πώλησης και στο σπίτι και στο κατάστρωμα. Για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη στις διαφορετικές βιομηχανίες, επενδύουμε βαριά στην πιό πρόσφατη τεχνολογία εξεχουσών θέσεων της τέμνουσας βιομηχανίας λέιζερ για να εξασφαλίσουμε σταθερή εργασία απόδοσης και ποιότητας που κέρδισε την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των πελατών στο σπίτι και στο κατάστρωμα. Όσον αφορά την ποιότητα καθώς η ζωή επιχείρησης, παίρνει την τεχνολογία ως βάση, θα εμμείνουμε πάντα στην αρχή «πελάτης-πρώτα, την ποιότητα πρώτα», και θερμά τους ευπρόσδεκτους φίλους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για να έρθουμε στην επιχείρηση στο visit&investigate.

 

Εταιρική αποστολή: Για να είναι μια μιας στάσης πλατφόρμα προμήθειας για τη βιομηχανία τεμνουσών μηχανών λέιζερ

Εταιρικό όραμα: Κατασκευασμένος στην Κίνα, που οδηγεί τον κόσμο

Εταιρική αξία: ακεραιότητα, καινοτομία, ευγνωμοσύνη, συνεργασία, αποδοτικότητα

 

Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Είμαστε μια περιεκτική επιχείρηση που ενσωματώνει την Ε&Α, porduciton και τις πωλήσεις. Σαν ανεξάρτητο εμπορικό σήμα λέιζερ, έχουμε περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας για να κατασκευάσουμε τις προηγμένες CNC μηχανές λέιζερ, όπως η CNC μηχανή χάραξης λέιζερ, και CNC την τέμνουσα μηχανή λέιζερ, και το λέιζερ χαρακτηρίζοντας τη μηχανή, μηχανή συγκόλλησης λέιζερ, καθαρίζοντας μηχανή λέιζερ, τέμνουσα μηχανή πλάσματος.

 

Παρέχουμε την προηγμένη CNC τέμνουσα μηχανή λέιζερ συμπεριλαμβανομένης της τέμνουσας μηχανής λέιζερ ινών και της τέμνουσας μηχανής λέιζερ του CO2. Η μηχανή και το λέιζερ χάραξης λέιζέρ μας που χαρακτηρίζουν τη μηχανή είναι πολύ επαγγελματικές για να επεξεργαστούν στα υλικά μετάλλων ή αμέταλλων. Το Nowdays, ο κόπτης λέιζερ, engraver, και ο δείκτης μας αγαπιούνται από το σπίτι και στο κατάστρωμα, και περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές εισάγουν τη μηχανή μας. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των ενσωματωμένων εφαρμογών λέιζερ στους χρήστες γύρω από τη λέξη.

 

Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Regiant

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-8000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shandong Regiant CNC Equipment Co.,Ltd Πιστοποιήσεις